Чекор 2
Опции за домен
Чекор 3
КОНФИГУРАЦИЈА
Чекор 5
ПРОДОЛЖИ

Категории:
VDS 512 - رم : 512 مگابایت
پردازنده: اینتل 1 هسته ای
هارد: 20 گیگا بایت هارد ساس
ترافیک ماهیانه : نا محدود
پورت : 1 گیگابیت
سیستم عامل: انتخابی

VDS 1024 - رم : 1024 مگابایت
پردازنده: اینتل 2 هسته ای
هارد: 25 گیگابایت
ترافیک ماهیانه : نا محدود
پورت : 1 گیگابیت
سیستم عامل: انتخابی

VDS 2048 - رم : 2048 مگابایت
پردازنده: اینتل 2 هسته ای
هارد: 35 گیگابایت
ترافیک ماهیانه : نا محدود
پورت : 1 گیگابیت
سیستم عامل: انتخابی

VDS 4096 - رم : 4096 مگابایت
پردازنده: اینتل 4 هسته ای
هارد: 45 گیگابایت
ترافیک ماهیانه : نا محدود
پورت : 1 گیگابیت
سیستم عامل: انتخابی

Secure Transaction Ова е безбедна околина која е заштитена при злоупотреба. Вашата IP адреса е (18.207.238.169) од која сте и најавени.